Sander Bult

Sander Bult (1972) heeft een jarenlange achtergrond in fusies en overnames. Voordat hij als één van de oprichters bij SONAR Corporate Finance aan de slag is gegaan heeft hij 11 jaar gewerkt bij ABN AMRO, waarvan hij het grootste deel van zijn carrière actief is geweest als corporate finance adviseur. Daarnaast heeft hij als hoofd van de afdeling corporate lending veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsfinanciering. Na zijn carrière bij ABN AMRO heeft Sander de overstap gemaakt naar Deutsche Bank Nederland N.V. waar hij betrokken is geweest bij het opzetten van de fusie- en overname afdeling en het origineren en executeren van overnametransacties.

Sander is betrokken geweest bij diverse transacties in verschillende sectoren, waaronder de technische groothandel, de uitzendsector, de farmaceutische industrie en de retail.

Sander heeft een universitaire achtergrond en heeft Bedrijfskunde voor de Financiële Sector gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Sander is getrouwd met Alianne en heeft 2 kinderen.
Terug